Bedriftsinternt kurs

Vi avholder MAKS-kurs i hele Norge, hele året. Kurset passer for bedrifter i alle størrelser, men maks 15 deltakere per kurs.

En fra Arkitektbedriftene kommer til ditt kontor, og kursopplegget varer i ca 4-6 timer. Det er lagt opp til noe teori, men det vil i hovedsak være praktisk bruk av MAKS ved hjelp av oppgaver som man gjør hver for seg (på egen maskin) og som blir gjennomgått av kursholder.

Fordelen med bedriftsinternt kurs er at det er enklere å diskutere relevante problemstillinger. Etter kurset vil dere være i stand til å etablere og/eller videreføre gode rutiner for kontoret og for prosjektene. Målet med kurset er å kunne etablere og vedlikeholde et forskriftsmessig, digitalt kvalitetssystem for ditt kontor, samt kvalitetssikre prosjekteringen iht TEK, SAK og andre krav ved å bruke kvalitetsplanen.

Pris kr 3500 per person (eks mva) + reisekostnader dersom det er utenfor Oslo eller Akershus. For ikke-medlemmer, koster det kr 5000 per person (eks mva). Dersom det er mange deltakere, blir vi enige om en pris.

 

Bestill eller send forespørsel om MAKS-kurs

Captcha Image

 

Eksempler på temaer som vil bli gjennomgått i kurset

  • Etablering av system iht SAK10 §10 Krav til kvalitetssikring, sikre ivaretakelsen av myndighetskrav i prosjekt,
  • Forberedelse tilsyn
  • Litt om ny søknadsløsning i MAKS, som vil erstatte dagens Byggsøk
  • Litt om kjøp av kartprodukter og andre produkter fra Infoland (integrert i MAKS) og Norkart.
  • Vi arbeider med kvalitetsplaner (én kvalitetsplan per prosjekt) og bedriftstilpassede maler. Her får deltakerne oppgaver som de skal jobbe med på egen pc/mac og som blir gjennomgått i plenum.